תלמידי תכנית SALL הבינלאומית לומדים איך להפוך לגיבורים מצילי מזון

כחלק מסדרת הרצאות בתכנית SALL הבינלאומית, הוזמן לאחרונה שי רילוב מעמותת רובין פוד להרצות בפני תלמידי ומורי התכנית. העמותה עוסקת במניעת בזבוז מזון – נושא בוער שבתי ספר רבים עוסקים בו במסגרת SALL ובמסגרות אחרות. שי סיפר על הפעילויות הרבות של העמותה, הכוללות הצלת מזון שעומד להיזרק מהשווקים והכנת מאכלים שונים ממנו.

בהרצאה לקחו חלק מורים ותלמידים המשתתפים השנה בתכנית SALL, שאותה מוביל מרכז המחקר והפיתוח של רשת אורט. בין בתי הספר שנכחו היו: אורט עירוני ד’ מודיעין, אורט נוף הגליל, אורט בן-גוריון עפולה, אורט מעלות, אורט פסגות כרמיאל ואורט חקלאי פרדס חנה כרכור. בנוסף השתתפו בתי ספר מחוץ לרשת אורט אשר משתתפים גם הם בתכנית SALL: טאהא חוסיין סחנין, אלון רעננה ושז”ר קרית אונו. התלמידים והמורים שהשתתפו בהרצאה קיבלו השראה ורעיונות לביצוע פרויקטים בית-ספריים בתחום זה.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *