תלמידי מגמת כימיה באורט יובלי אריאל טועמים ולומדים על תהליכים כימיים בהכנת שוקולד

תלמידי מגמת כימיה בקרית החינוך אורט יובלי אריאל, בהובלת רכזת המגמה, דקלה לנג, יצאו לסדנה חוויתית במרכז המבקרים “שרינה” שבעין ורד. במרכז למדו התלמידים על התהליכים וההיבטים הכימיים שבפיתוח הקקאו מפולי עץ הקקאו, על הטמפרור שמטרתו להוביל לקבלת גבישי שוקולד מובחרים, ועל החומרים שמהם מורכב השוקולד וכמובן שגם טעמו והכינו המון המון שוקולד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *