נאוה רוזנפלד, תזונאית קלינית בכירה ובעלת טור שבועי במוסף שישי של מעריב בנושא תזונה ובריאות, מובילה הרצאה מרתקת המשלבת הומור: “הטוב, הרע והלא נודע -תזונה למתבגרים במיוחד בתקופת הקורונה”, כחלק מסדרת ההרצאות קצרים לסגר. בהרצאתה מנפצת רוזנפלד מיתוסים ומציידת את המשתתפים בכלים מעשיים ומפתיעים לשיפור התזונה בבית ומחוץ לו וכן מתייחסת לשאלות נפוצות כמו: – יש אוכל טעים שהוא גם בריא? – יש מאכלים שיכולים לשפר את הציונים שלי? – האם נכון ששוקולד עושה חצ’קונים? – אם מתאמנים צריכים לאכול יותר? – צמחונים או טבעוניים נחשבים אנשים בריאים יותר?