תלמידי כיתה י’ במגמת הביוטכנולוגיה בקרית החינוך אורט קרית מוצקין, ארגנו עם הוריהם ארוחת בוקר ביוטכנולוגית, על טהרת מזונות המיוצרים בשיטות ביוטכנולוגיות: יין, עוגות שמרים, לחם, ירקות כבושים, מוצרי חלב ומיצי פירות.
התלמידים סיפרו על הניסויים שביצעו, והסבירו להורים מדוע המזונות הנ”ל הם ביוטכנולוגיים. ההסברים לוו במצגות מקסימות, שהמחישו את הפעילות שנעשתה במעבדות במהלך המחצית הראשונה של השנה. לאחר ההסברים, ניגשו כולם לאכול ביחד ארוחת בוקר.